++++++++++++++++Karácsonyi akció+++++++++++EGYET FIZET KETTŐT KAP++++Karácsonyi akció++++++++AKCIÓ+++++++++++++Karácsonyi akció+++++
QuantumLife.hu - Quantum Pinoy Karkötő
Quantum Pinoy Karkötő
A termék megjelenése kis mértékben eltérhet.
További képek:

Quantum Pinoy Karkötő

Quantum Pinoy Karkötő
Quantum karkötő

Méretek:
Alithato

A Quantum karlánc természetes ásványokból készült, amelyek egymással molekuláris szinten szerkezetileg egyesültek. Ez termeli a skaláris energiát ,ami erősíti a szervezetben lévő bioenergia mezőt. A Skaláris energia elősegíti az energia áramlását, és stabilizálja azt. A legyengült sejteknek energiát adhat, így visszaállítja a szervezet egyensúlyát. Karbantartja az egészséget, és jó közérzetet ad. Tisztulhat a szervezet a mérgező anyagoktól, megszüntetheti az oxidációs stresszt, valamint a fáradtságérzést és a hangulatingadozást. Felállítja testünk optimális védekező rendszerét, visszaállíthatja a természetes sav-bázis egyensúlyt is, ezzel lehetővé teszi, hogy a szervezet új energiatartalékokat szabadítson fel.

Használata:

Hordjuk a csuklónkon, vagy a zsebünkben.A skaláris energia a karláncból kétféleképpen hat: dolgozik külsőleg, és a szervezeten belül is. A külső skaláris energia növeli a testet körülvevő bioenergia mezőt, belsőleg pedig elősegíti a sejtek áteresztőképességét, és ezáltal erősít megannyi élettani funkciót a testsejtekben.


A Skaláris Energia Hatása:

Forrás:

A Skaláris energia működéséről  Dr. Siva Poobalasingam MD and Nisha Lakshmanan MA:
"Az optimális energia a csúcsteljesítmény eléréséhez
- a skaláris energiával"  című könyvében olvashatnak részletesebben.

Copyright © MSZH 7O8
 

Ez a termék nem minősül gyógyászati eszköznek, és nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, és kezelésére, valamint megelőzésére.

FUSION EXCEL WEBSHOPBővebb információ a http://quantumegeszseg.hu/ oldalon.Bővebb információ a http://quantumegeszseg.hu/ oldalon.
QuantumLife.hu - Quantum Pinoy Karkötő
Quantum Pinoy Karkötő
Quantum Pinoy Karkötő
Quantum Pinoy Karkötő
Quantum karkötő

Méretek:
Alithato
Ár: 50.800 Ft
   2019. Március   
HKSzCsPSzV
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31A regisztrációhoz küldjön e-mailt, kollégánk szívesen segít!
webshop@drlife.eu x
futárszolgálat